Et lerret med dine beste Insta-øyeblikk er en perfekt gave til noen du er glad i eller et minne for din egen del. Selv om bildene dine er tilgjengelige både på både pc og mobil, er det fint å la de aller beste blinkskuddene få den oppmerksomheten de fortjener. Lerret på veggen på hytta eller i hjemmet ditt gjør det mulig å minnes livets mange fine øyeblikk på en best mulig måte.

Det kvadratiske formatet

fotoknudsen har et bredt sortiment av lerret i ulike størrelser og prisklasser, og de kvadratiske Instagram-bildene passer spesielt godt til det kvadratiske lerretformatet. Velg mellom lerret i størrelsene 20 x20, 30 x 30, 40 x40, 50 x 50, 60 x 60, 70 x 70, 80 x 80 og 100 x 100 cm.

Kvadratiske lerret

Lag bildecollage på lerret

I tillegg til mal for det tradisjonelle lerret med ett bilde, har vi også en ferdig mal i størrelsene 40 x 40 og 50 x 50 cm for å lage en bildecollage med fire bilder. Det er dekorativt å samle bildene i en collage på ett og samme lerret, og et godt tips kan være å variere mellom bildetyper og motiv. Det vil si at du bør veksle mellom nærbilder, halvfigur og helfigur for å få en mest mulig spennende sammensetning. Naturfoto og portrettfoto kan også fungere fint sammen. Vær ikke redd for å veksle mellom detaljbilder og oversiktsbilder.

Enkelt og greit å lage

Det er både rimelig og enkelt å få dine beste bilder opp på veggen på et lerret. De produseres på kvalitetslerret og monteres på en blindramme, ferdig til oppheng. Bildet blir brettet rundt kantene, og strukturen i lerretet gir bildet ditt et unikt særpreg.

Du lager et lerret på våre nettsider på kun få minutter. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, da alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Bildene kan du laste opp direkte fra din Instagram-konto, og i løpet av kort tid har du laget ditt eget lerret.

De beste bildene dine fortjener uten tvil en plass på veggen, så imponer omgivelsene med din egen fotokunst på lerret.

Lag og bestill lerret med dine Instagram-bilder her.

Kommentarer