Interiørprodukter fra FotoKnudsen

Jeg elsker å reise til storbyene i Europa – Særlig til Paris, London og København. Jeg planlegger i detalj hvor jeg skal spise, bo og handle, men også hvor jeg skal fotografere. Bildene tar jeg alltid med et kamera, og deretter importer jeg bildene rett til telefonen. Til slutt plukker jeg ut de beste bildene og legger dem ut på Instagram. Fordelen med å bruke et kamera når jeg skal ta bilder, er at de da vil være av så god kvalitet at jeg kan fremkalle bildene i stor størrelse dersom jeg ønsker det. Jeg har valgt å fremkalle to bilder fra Paris og to bilder fra København hos Fotokundsen.

Notre-Dame

Interiørprodukter fra fotoknudsen

Bildet fra Notre-Dame er produsert på lerret og har fått en fin hvit, treramme. Lerret har en god kvalitet og er med på å gi bildet et helt unikt uttrykk.

Paris

Interiørprodukter fra fotoknudsen

Dette bildet er fra Paris. Jeg passerte en utrolig fin dør da jeg var ute i Marias Paris, og jeg bestemte meg for å vente med å ta bildet til den rette personen kom forbi. Etter å ha ventet i omtrent 10 minutter kom det en stilig dame susene forbi, og vips så hadde jeg blinkskuddet. Bildet ble forstørret opp på tre. (link til produkt)

Atelier September i København

Interiørprodukter fra fotoknudsen

Bildet fra København er fra min favorittkafe; Atelier September. Stemningen og interiøret på Atelier September sitter i meg lenge etter at jeg har vært der. I interiøret på kafeen er det brukt mye aluminium, og derfor valgte jeg å forstørre bildet fra denne kafeen på aluminiumsplate (link til produkt). Dette ble superfint og passer perfekt inn på mitt kjøkken.

Botanisk Have i København

Interiørprodukter fra fotoknudsen

Da jeg var på tur til København, var jeg innom Botanisk Have like ved Konges Have. Jeg elsker å vandre rundt omkring i Palmehuset. Trappen der skulle jeg gjerne ha tatt med meg hjem, og derfor valgte jeg å forstørre bildet fra Palmehuset på skumplate (link til produkt). Dette står i min egen lille jungel hjemme.

Jeg håper dette vil inspirere deg til å forstørre opp bilder fra dine favorittsteder!

@perolavsolvberg

Kommentarer