En årbok fra fotoknudsen er en super måte å gjenoppleve alle de fantastiske minnene fra 2019 på. Du kan fylle den med alt fra koselige familebilder til spektakulære reisebilder. Det er du som bestemmer hvordan boken din skal se ut. Sjekk ut disse fem grunnene til at du bør lage en kreativ årbok i år.

1. Kom igang med et nytt kreativt prosjekt

Det kan være litt vanskelig å holde nyttårsforsett, ikke sant? Men hvis det viktigste nyttårsforsettet ditt i år er å være mer kreativ, kommer det til bli en morsom utfordring. En årbok er et flott prosjekt som du kan begynne med med én gang. Finn frem bildene dine fra 2019, sett deg godt til rette med laptopen og la din indre kunstner leke seg med alle redigeringsmulighetene i designprogrammene våre.

2. Du kan se tilbake på de beste minnene fra året

Hvis 2019 var et travelt år, sørg for å samle alle de beste minnene i en årbok. En personlig årbok er en flott måte å samle alle de fineste øyeblikkene på ett sted. Og så kan du bla gjennom fotoboken din sammen med familie og venner som bidro til å gjøre 2019 til et fantastisk år.

3. Gi liv til minnene dine

Vi har alle mange gode minner som bare ligger lagret på mobilen eller laptopen, men med en årbok kan du gi liv til disse minnene. I stedet for å skrolle gjennom en hel masse bilder for å finne favorittøyeblikkene dine, kan du enkelt gjenoppleve de gode minnene med en årbok. Og hvis du lager fotobøkene dine med høykvalitets, glanset papir kan du oppleve de nydelige fargene og detaljene igjen og igjen.

4. Du kan lage en tematisk bok

Du kan lage en årbok om hva som helst, for eksempel en bok om «mitt første år” til babyen din eller en reisebok til deg selv og partneren din. Med de forhåndsdesignede bøkene våre har vi gjort det enda enklere for deg å holde deg til et tema. Hvis du vil lage en årbok med bilder av babyen din kan du ganske enkelt dra og slippe de søteste bildene i et av sideoppsettene våre. Hvis du vil dokumentere at du har vært på reise utenlands i år, sjekk ut forhåndsdesignene våre for reisebøker og finn et sideoppsett som viser frem de beste landskapsbildene dine.

Ta en titt på disse kreative ideene til årboktemaer for å få litt ekstra inspirasjon.

 5. Årbøker er perfekte gaver

Årbøker passer ikke bare perfekt i bokhylla di, de er også flotte gaver. Du kan lage en bok med alle de fantastiske minnene du delte med de vennene dine gjennom året. Og hvis du fikk barn i 2019, hvorfor ikke gi en årbok med de søteste babybildene til de nybakte besteforeldrene?

Uansett hva du gjorde i 2019, kan du gjenoppleve minnene med en personlig årbok fra fotoknudsen. Bruk disse ideene som en guide og lag en kreativ fotobok som lar deg gjenoppleve minnene dine i år etter år.

Og hvorfor ikke dele disse ideene med vennene dine ved å klikke på linken under?

Kommentarer