Utvalg av fotokalendere

Få ting slår en hjemmelaget julegave som man virkelig får bruk for, så hva med å overraske noen du er glad i med en selvlaget og unik kalender med flotte bilder denne julen? Og det beste av alt: Det er enklere og raskere å lage julegaver på nett enn du kanskje tror!

Med enkle grep kan du lage en lekker fotokalender som kan få skinne på veggen hjemme hos noen du setter ekstra pris på. Mulighetene og valgene er mange, så her er det bare fantasien og kreativiteten som setter grensene for hvordan din unike kalendergave skal se ut.

Trenger noen en veggkalender?

Men alle har jo kalender på mobilen, tenker du kanskje? Ja, mange har det, men det er ingen tvil om at de aller fleste vil synes at det er veldig hyggelig å kunne starte dagen med å ta en titt bort på en koselig veggkalender med bilder som betyr noe. En god start på dagen, med andre ord!

Fotokalender månedskalender

Velg en månedskalender eller en bursdagskalender

På fotoknudsen.no kan du velge mellom å lage en månedskalender og en bursdagskalender, og du kan virkelig slå deg løs og ha det moro med de mange kreative valgene du kan ta underveis i prosessen. Du kan gjøre veggkalenderen unik med ulike bakgrunner og cliparts, og du kan velge ulike størrelser og oppsett. Kalenderen kan bestilles fra både PC, nettbrett og mobil.

Lag og bestill en månedskalender eller en bursdagskalender her.

veggkalender

Månedskalender – den mest populære veggkalenderen

Bestselgeren, månedskalender, kommer i tre ulike formater: kvadratisk, enkel og dobbel. Månedskalenderen kan lages på et premium papir eller et standard papir, og du kan velge blant ulike bakgrunner, farger og rammestiler. Du kan også legge til tekst på bildene med ønsket skrifttype.

Se hele utvalget av månedskalendere.

Veggkalender papirtyper

Lag en bursdagskalender som kan henges på veggen

Å holde oversikt over når både store og små i familiene og vennegjengen har bursdag, kan være en utfordring. Én ting er de man får varsel om at har bursdag på Facebook, men hva med de som ikke er der? Så for å være helt sikker på at ingen bursdager går i glemmeboken, tilbyr fotoknudsen bursdagskalendere i to ulike formater: kvadratisk og enkel.

Ved å gi bort en bursdagskalender i julegave kan du hjelpe noen du er glad i med å få full oversikt over de viktigste bursdagene. En perfekt gave til den eller de som alltid glemmer, men også en super gave til dem som liker å vite at de har oversikt og stålkontroll.

Velg mellom ulike størrelser og oppsett, og om du ønsker den laget på premium fotopapir eller standardpapir. Når du går i gang med å lage en bursdagskalender kan du velge mellom ulike rammer og bakgrunner, og du kan legge til egen tekst på bildene.

Se utvalget av bursdagskalendere.

Slik går du frem for å lage en veggkalender

Det er superenkelt å lage en fin veggkalender og du trenger derfor ikke være en dataekspert for å få det til:

1. Finn frem bilder du ønsker å bruke.
2. Velg månedskalender eller bursdagskalender på fotoknudsen.no.
3. Velg ønsket alternativ og format.
4. Følg instruksene fra fotoknudsens designprogram som raskt og enkelt tar deg gjennom prosessen helt til produktet er bestilt. Før du vet ordet av det har du laget en helt unik julegave.

veggkalender i designprogram

Garanterer et flott resultat

Enten du velger å lage en månedskalender eller en bursdagskalender er en veggkalender en perfekt julegaveidé. Den varer et helt år, er praktisk, nyttig og personlig. I tillegg vil dine nærmeste garantert sette pris på en personlig veggkalender med bilder som både varmer, imponerer og inspirerer – og kanskje også får frem smilet.

Så nøl ikke! Setter du i gang i dag, blir det én mindre julegave å tenke på i morgen. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Du kan også lage og bestille en veggkalender via nettbrett og mobil. Enklere blir det ikke. Om kun noen få dager ligger kalenderen ferdig i postkassen din.

Lag og bestill en månedskalender eller en bursdagskalender.

Kommentarer