fotoknudsen jobber hele tiden med å utvikle sine produkter for å kunne tilby deg som kunde nye og flotte fotoprodukter. Nye fotobokformater, papirkvaliteter og plattformer er bare noen av sommerens nyheter. Aldri har det vært enklere og morsommere å lage flotte fotobøker, og enten du velger et stort eller lite album vil blinkskuddene dine få den oppmerksomheten de fortjener i en lekker fotobok.

– Vi er svært stolte av å kunne lansere hele åtte nye fotobokformater, nye papirkvaliteter, flere antall sider og flere valgmuligheter innen omslag på fotobøker. I tillegg har vi lansert mange nye bakgrunner og clipart til benyttelse som dekorasjon i bøkene. Det er også nyheter innen temabøker, slik som egne maler for instagrambilder, sier produktsjef Web, Mariann Lyse-Thorsen.

Fotobokformater fra fotoknudsen

Som kunde hos fotoknudsens kan du nå velge blant hele 15 fotobokformater, i både kvadratisk, stående og liggende form.

– Vi har fotobøker i alle størrelser og prisklasser. Her skal det finnes noe for en hver smak og lommebok. Totalt sett er kvaliteten på bøkene nå mye bedre, både med tanke på omslag og papir, sier Mariann.

fotoknudsen fotoboknyheter

Kvadratiske format: 1 nyhet!

Ønsker du et kvadratisk fotoalbum kan du velge mellom følgende: 30×30 cm og 21×21 cm og 14×14 cm med stivt omslag, samt nyheten 10×10 cm, 14×14 cm og 21×21 cm med mykt omslag. Det kvadratiske formatet er perfekt til å fylle ett bilde per side, men om ønskelig kan du også fint velge flere bilder per side.

Stående format: 2 nyheter!

I stående format kan fotoknudsen tilby to flotte nyheter: et storslått album på 27×36 cm og en praktisk og stilfull fotobok i størrelse 15×20 cm. Begge med stivt omslag. Bestselgeren fra tidligere, i den klassiske A4-størrelsen 21 x 28 cm, er selvfølgelig også fremdeles tilgjengelig.

Liggende format: 3 nyheter!

I liggende format med stivt omslag kan du velge mellom hele fire ulike størrelser hvor tre av dem er nye. Du kan velge å lage den største fotoboken fotoknudsen tilbyr. Nyheten er på hele 39×29 cm, og har dermed rikelig med plass til alle livets minner fra både hverdag og fest. Fotobok i størrelsene 20×15 cm og 13×10 cm er også nyheter. De hendige formatene gjør at disse to fotobøkene er enkle å ta med i håndvesken. Panoramaformatet 28×21 cm er fremdeles tilgjengelig. Dette er som skapt for landskap- og naturbilder.

Alle fotobøker med stivt omslag leveres standard med stoffomslag i lin (syv farger å velge mellom) eller omslag i skinnimitasjon (brun og sort). Bildeomslag, altså ditt eget bilde på fotoboken, kan du oppgradere til mot et tillegg i prisen. Fotobøkene leveres standard med 24 sider, med mulighet for å utvide til hele 120 sider.

Se vårt store utvalg av fotobøker her!

Formater med mykt omslag: 2 nyheter!

Fotobok med mykt omslag er klassisk og tradisjonelt, og nå kan du også få formatet i fotoknudsens minste størrelse, 14×14 cm. Praktisk, og ikke minst en fin gave til noen du er glad i. Fotobok i størrelsene 21×28 cm, 21×21 cm og 20×15 cm er også tilgjengelig med mykt omslag.

Alle fotobøker med mykt omslag leveres med bildeomslag som standard og kommer standard med 24 sider, men kan utvides til 60 sider.

Nyheter: Layflat og glanset papir

I tillegg til at fotoknudsen har utvidet tilbudet innen bokomslag og gir deg muligheten til å velge flere antall sider i fotobøkene, kan du nå også oppgradere alle bøkene til glanset papir.

– Underveis i bestillingsprosessen kan du velge å oppgradere papirkvaliteten i din fotobok fra standard fotobokpapir til ekstra blankt papir. Det blanke papiret er litt tykkere enn standard papir, og gir mer kontrast og dybde til fargene, forklarer Mariann.

Fotobok med glanset papir

Enda en spennende sommernyhet er muligheten du nå har til å oppgradere formatene 30×30 cm, 28×21 cm, 21×28 cm og 21×21 cm til layflat.

– Layflat, som lanseres 17. juni, har vår aller beste og flotteste fotobokkvalitet, og er noe helt unikt. Den flate innbindingen gjør det mulig å spre bildene ut over to sider uten at deler av bildet forsvinner i midten. Kvaliteten på papiret er også ekstra flott da den trykkes på et fotopapir som er noe tykkere enn papiret til standardboken og fotobøkene med glanset papir, sier Mariann.

Standard innbinding

Standard innbinding

Layflat-innbinding

Layflat-innbinding

Les mer om Layflat-innbinding og glanset papir

Nye plattformer

fotoknudsens nye fotobokkonsept gir også deg som kunde valgfrihet til å kunne velge flere plattformer hvor du kan lage din fotobok. Du kan gjøre det på nett eller via en nedlastbar programvare. I august vil du også kunne laste ned fotoknudsens fotobok app til iPad helt gratis.

Lag en unik fotobok på iPad

– Fremgangsmåten for hvordan en fotobok lages er forskjellig for de ulike plattformene. Appen er meget enkel, mens de to andre har adskillig flere funksjoner og temaer. fotoknudsens FotoBok-app som lanseres i august er til iPad. Den er veldig funksjonell og enkel i bruk, og er en rask og flott måte å lage en fotobok på. Vårt nedlastbare fotobokprogram gir kundene våre muligheten til å lage fotobok uten nettilgang. Det gir frihet til å kunne lage en fotobok for eksempel på hytta eller når man er på reise. Man trenger kun internett for å laste ned programvaren og gjennomføre bestillingen. Det kreves også nett for å laste ned bakgrunner, rammer og clipart første gangen, forklarer Mariann.

Du vil få valg mellom nettbasert eller nedlastbar programvare før du begynner å redigere din fotobok.

NB! Du kan også laste ned fotoknudsens bildeapp og enkelt sørge for sikker lagring av mobilbildene dine. Les mer om bildeappen her.

Kommentarer