Er du blant dem som har mobiltelefonen full av fine bilder, av alt fra små hverdagsøyeblikk til blinkskudd fra ferier, høytider og bursdager? fotoknudsen-appen gjør det nå superenkelt for deg å laste opp mobilbildene til fotoknudsen.no direkte fra din mobil. På denne måten kan du enkelt bestille både fotobøker og andre flotte bildeprodukter med dine mobilbilder på en svært enkel måte. Tjenesten er også helt gratis!

Ta vare på bildene dine

I tillegg til at det blir enklere for deg å bestille ulike bildeprodukter med appen, er fotoknudsens bildeopplasterapp en trygg og sikker måte å lagre mobilbildene på. Du har også mulighet til å redigere bildene dine i appen. Du kan blant annet beskjære bilder, legge på ulike filter, sette inn tekst på polaroidbilder og bytte mellom ulike format.

Stort fotobokutvalg

Apptjenesten krever at du er registrert som bruker på fotoknudsen.no. Når du er registrert og har lastet opp bildene fra mobilen, er det bare å gå i gang på PC-en og velge den fotobokvarianten du liker best. Velg mellom fotobok med stivt omslag eller fotobok med mykt omslag. Begge variantene kommer i ulike størrelser og formater. Uansett hvilken variant du velger, garanterer fotoknudsen god papirkvalitet og bildegjengivelse slik at du kan få glede av fotoboken din i mange år. Hvor avansert du vil gjøre selve jobben med å lage fotoboken er helt opp til deg. Du kan gjøre det helt enkelt ved å velge en av fotoknudsens ferdige maler. Da kan du få jobben gjort på kun få minutter. Ønsker du å designe alt selv fra bunnen av og virkelig være kreativ, er også det mulig. Husk da bare at det kan det være lurt å sette av litt tid.

fotoboknyheter-2-1

Få oversikt over bildene dine

Du kan overføre så mange bilder du ønsker med fotoknudsen-appen, og mobilbildene blir lastet opp til egne mapper sortert per måned på din private fotoknudsen-konto. Ved å gjøre dette har du enkelt valgt trygg lagring av mobilbildene dine, samtidig som du lett kan få en oversikt over hvilke bilder du har. Straks du får oversikt over bildene dine blir det også lettere å velge ut de beste bildene til en fotobok.

Et godt tips er å bruke litt tid hver uke til å gå igjennom bildene på mobilen, og kun laste opp via app-en de bildene du faktisk ønsker å ta vare på eller bruke til å lage for eksempel en fotobok.

Tema for fotobok

Enten du lager en fotobok til deg selv eller ønsker å gi den bort i gave, er det et godt tips å velge et tema for fotoboken. Et overordnet tema gjør det blant annet lettere å velge ut bilder. Kun fantasien setter grensene for hvilket tema du kan velge. «Barnas år i bilder», «En fotobok om vennskap» og «Vår drømmeferie» er noen eksempler. Les mer om gode tips til tema for fotobok her.

Fotobok med mobilbilder

Like god kvalitet

Kvaliteten på mobilbildene du bruker i en fotobok blir like god som når du bruker bilder fra et vanlig kamera. Dette fordi de fleste smarttelefoner i dag har et innebygget kamera som leverer mer en god nok bildekvalitet. Alle bildene går gjennom et bildebehandlingsprogram for å sikre best mulig kvalitet.

Kommentarer