En fotobok med dine beste Insta-øyeblikk er en perfekt gave eller et minne for din egen del. Selv om bildene er tilgjengelige både på både pc og mobil, er det fint av og til å kunne bla i et album med en samling av de aller beste blinkskuddene. Fotobøker gjør det mulig å minnes livets mange øyeblikk for resten av livet.

Det kvadratiske formatet

Det er enkelt å lage fotobok på fotoknudsen.no. Du kan for eksempel designe ditt eget stilrene design med et kvadratisk oppsett, som vil passe perfekt til dine Instagram-bilder. Vi har et bredt sortiment av fotobøker i ulike størrelser og prisklasser, og de kvadratiske Instagram-bildene passer spesielt godt til det kvadratiske albumformatet. Velg mellom bøker størrelsene Fotobok Kvadratisk L 21 x 21 cm, Fotobok Kvadratisk XL 30 x 30 cm og Fotobok Kvadratisk L 21 x 21 cm med mykt omslag.

Kvadratisk fotobok finnes med både stivt og mykt omslag. Velg mellom sort skinnimitasjon eller sandfarget stoffomslag inkludert i prisen. Du kan også oppgradere og gjøre fotoboken ekstra personlig med ditt eget bilde på omslaget. En standard fotobok kommer med 26 sider, men kan utvides til 90 sider dersom du har ekstra mange bilder du ønsker å vise frem.

Enkelt å lage

Du lager en fotobok på våre nettsider på kun få minutter. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, da alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Du kan også designe fotoboken helt selv og velge blant hundrevis av bakgrunner, effektfulle clip-arts og et mangfold av flotte rammer og border. Du har også muligheten til å legge inn tekst hvis du ønsker det.

Ingunn i fra @northernheart har laget sin egen Instagram FotoBok ved bruk av fotoknudsen sitt nettprogram. Hun har valgt et kvadratisk format og satt opp sitt eget oppsett og design med fire kvadratiske bilder på hver side. Dette har hun enkelt kopiert med videre på de andre sidene og deretter lagt inn de bildene hun hadde valgt ut på forhånd. Resultatet ble en nydelig Instagram-bok som hun kan ha glede av i lang tid fremover.

Fotobok med Instagram-bilder

Du kan sjekke ut Ingunns Instagram-profil her.

Forslag til tema for din Instagram-fotobok

  • Året som gikk
  • Mine beste Insta-øyeblikk
  • Barnas år på Instagram
  • Mine beste matbilder
  • Hjemmet vårt på Instagram
  • Sport og sprell – mitt aktive liv
  • Vakre naturbilder

Fotobok

Kun fantasien setter grensene for hvilke tema og bilder som kan fylle din fotobok!

Kommentarer