Hver dag blogger flere tusen nordmenn om temaer som mote, trening, interiør, matlaging, håndarbeid, friluftsliv og foreldreliv. Er du en av dem som legger ned mye tid og innsats i å få både tekst og bilder så bra som mulig? Hva med å samle noen av dine beste bilder i en flott fotobok og krydre med litt tekst? Selv om alle innleggene dine er tilgjengelige på bloggen til enhver tid, er det noe eget å kunne vise frem eller selv kose seg med de beste blinkskuddene fra bloggen i en fysisk bok.

Fotobøker i ulike størrelser

Hos fotoknudsen kan du lage og bestille fotobok med enten stivt og mykt omslag. Om du går for en liten og praktisk fotobok som passer å ha med seg i vesken eller en litt større som passer godt i bokhyllen er helt opp til deg.

Se hele vårt utvalg av fotobøker her.

Fotobok

Morsomt å lage

Som ivrig blogger liker du kanskje å bruke kreativiteten din?

Hos oss kan du designe fotoboken helt selv og velge blant hundrevis av bakgrunner, effektfulle cliparts og et mangfold av flotte rammer og border. Her er det bare fantasien og kreativiteten som setter grenser for hvordan dine bloggbilder kan presenteres i fotoboken.

Ønsker du en enklere løsning, tilbyr vi også ferdigdesignede fotobøker med ulike temaer som er utarbeidet av en profesjonell grafisk designer. Det eneste du trenger å gjøre er å laste inn dine egne bilder, velge tema og design, og fotoboken din fylles automatisk med dine egne bilder. Legg på tekster, og vips – fotoboken din er ferdig. Raskt og enkelt, men med et imponerende resultat.

Du kan velge om du ønsker å designe fotoboken direkte i nettleseren din, eller om du ønsker å laste ned vår nedlastbare programvare. Med god papirkvalitet, bildegjengivelse og ditt unike design, vil bloggbildene dine komme til liv på en helt ny måte.

Kommentarer