Har du tatt noen skikkelige blinkskudd med kameraet ditt? Bilder som fortjener å få skinne litt ekstra? En selvlaget og unik fotobok er som skapt for å deles med nære og kjære. Det finnes fotobøker for alle anledninger i livet. Du kan lage fotobøker fra dine reiser eller andre opplevelser og hendelser som har gjort et spesielt inntrykk på deg. Både store og små øyeblikk kan gi fantastiske bilder som virkelig fortjener å bli godt bevart. Vi kan garantere at en fotobok blir en verdifull gave, en årbok for fremtiden, som vil bli tatt frem og bladd i gang på gang.

fotoknudsen har et bredt sortiment av fotobøker der du kan finne fotobøker i ulike størrelser og prisklasser.

Se vårt store utvalg av fotobøker her.

Fotobok

Fotobok med stivt omslag

Vi kan tilby mange ulike fotobøker med stivt omslag. Disse er av høy kvalitet og er stilfullt innbundet. Velg mellom skinnimitasjon eller stoffomslag i lin inkludert i prisen. Du kan også oppgradere og gjøre din fotobok ekstra personlig med ditt eget bilde på omslaget. Fotobok med stivt omslag kommer standard med 26 sider, men kan utvides med ekstra sider.

Fotobok med mykt omslag

Våre fotobøker med mykt omslag er av høy kvalitet og i pocketutførelse. Velg mellom ulike farger på omslaget eller design ditt eget bildeomslag. Fotobøker med mykt omslag kommer standard med 26 sider, men kan utvides med ekstra sider. Velg en liten og praktisk fotobok som passer å ha med seg i vesken eller en litt større som passer godt i bokhyllen.

Velg ulike tema

I tillegg til at det er morsomt å gi bort en fotobok i julegave, er det morsomt å lage. Vi tilbyr ferdigdesignede temabøker til enhver anledning som er utarbeidet av en profesjonell grafisk designer. Du finner tema for enhver anledning, alt fra bryllup, dåp, baby/barn til ferie, natur og klassisk sort/hvit med flere. Det eneste du trenger å gjøre er å laste inn dine egne bilder, velge tema og design, og fotoboken din fylles automatisk med dine egne bilder. Legg på tekster, og vips – fotoboken din er ferdig. Raskt og enkelt, men med et imponerende resultat.

Du er i gang med en fotobok på fotoknudsen.no på kun få minutter. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, da alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Du kan også designe fotoboken helt selv og velge blant hundrevis av bakgrunner, effektfulle clip-arts og et mangfold av flotte rammer og border.

Ta en titt på de ulike fotobøkene og finn akkurat den som passer for deg.

Kommentarer