Har du tatt noen skikkelige blinkskudd med kameraet ditt eller mobilen din i år? Hva med å samle de beste bildene i en lekker fotobok og gi den i julegave? Fotoboken kan tilpasses slik at den vil passe perfekt til den eller de som skal få den. Her er tre eksempler på temaer for en slik fotobok:

    1. Overrask reisefølget – Har du hatt en opplevelsesrik reise sammen med en eller flere personer i år? Lag en fotobok med bilder fra turen, krydre med tekst og faktasitater. Reisefølget ditt vil garantert bli gledelig overrasket når de finner en slik personlig reisebok med bilder under juletreet.
    2. Lag en bildedokumentar om familien – Samle alle hverdagssituasjoner, som du daglig knipser med kameraet og mobiltelefonen din i løpet av et år, i en fotobok. Fortell historien bak hvert bilde med artige småtekster. En slik årskavalkade er en super gave til både besteforeldre og gode venner.
    3. Dine beste oppskrifter – Får du ofte spørsmål fra familie og venner om de kan få oppskriftene til middagene og kakene du lager? Bruk mulighetene en fotobok deg gir til å lage din egen unike kokebok med dine spesialiteter. Bruk matbildene du har tatt med kameraet ditt eller mobilen din. En perfekt gave, i tillegg til at den er morsom å ha selv.
Fotobok i julegave fra fotoknudsen.no

Stort utvalg av fotobøker

Velg en fotobok med stivt omslag eller en fotobok med mykt omslag. Fotobok med stivt omslag finnes i ti ulike varianter. Fotobøkene kommer standard med 26 sider, men kan utvides til 90 sider. Du kan velge mellom alt fra den største og flotteste fotoboken på 39 x 29 cm, til en liten og snerten fotobok på 13 x 10 cm. Fotobøkene med mykt omslag finnes i seks ulike varianter, alle med høy kvalitet og i pocketutførelse. Disse kommer også standard med 26 sider, men kan utvides til 90 sider. Velg en liten og praktisk fotobok som passer å ha med seg i vesken, eller en litt større som passer godt i bokhyllen.

Fotobokformater fra fotoknudsen

Bruk en ferdig designmal eller lag fra bunnen

Finn den fotobokvarianten som vil passe perfekt til julegaven du skal lage, og velg størrelse og format. Uansett hvilken variant du velger garanterer fotoknudsen god papirkvalitet og bildegjengivelse. Hvor avansert du vil gjøre det, er helt opp til deg. Gjør du det enkelt, og velger en av fotoknudsens ferdige maler, kan du gjøre jobben på kun få minutter. Ønsker du å designe alt selv fra bunnen av er også det mulig, men da kan det være lurt å sette av litt tid.

Du lager en fotobok på fotoknudsen.no på kun få minutter hvis du velger enkleste løsning. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, da alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Velger du å designe fotoboken helt selv, kan du velge blant hundrevis av bakgrunner, effektfulle clip-arts og et mangfold av flotte rammer og border.

Kommentarer