Livet med kjæledyr byr på uendelig mange gleder og morsomme øyeblikk som ofte foreviges på kamera. Vi knipser i vei fra de kommer inn i sitt nye hjem ustøe og små, til de vokser seg større og større. Enten du har en hund, katt eller kanskje et lite marsvin har du helt sikkert pc-en full av morsomme, rare og fine bilder av din pelskledde bestevenn alene og sammen med familien. Plukk ut favorittbildene, og forevig de gode minnene i en fotobok. På den måten kan du enkelt finne frem fotoboken og tenke tilbake på den første tiden med favorittdyret ditt.

Enkelt og morsomt

Hos fotoknudsen kan du lage og bestille fotobok med både stivt og mykt omslag. De kommer standard med 26 sider, men kan utvides til 90 sider. Om du går for en liten og praktisk fotobok som passer å ha med seg i vesken eller en litt større som passer godt i bokhyllen er helt opp til deg.

Vi tilbyr ferdigdesignede temabøker med ulike temaer som er utarbeidet av en profesjonell grafisk designer. Det eneste du trenger å gjøre er å laste inn dine egne bilder, velge tema og design, og fotoboken din fylles automatisk med dine bilder. Legg på tekste, og vips – fotoboken din er ferdig. Raskt og enkelt, men med et imponerende resultat.

Du kan også designe fotoboken helt selv, og velge blant hundrevis av bakgrunner, effektfulle clip-arts og et mangfold av flotte rammer og border. Her er det bare fantasien og kreativiteten som setter grensene for hvordan din pelskledde bestevenn kan presenteres i en fotobok.

Eksempel: Fotobok med hundene Emil og Elvis

Silje Paulsen har laget en fotobok med sine to bestevenner, hundene Emil og Elvis. Se bilder fra den flotte fotoboken her.

Fotobok

Silje har ofte tenkt hun skulle ha lage seg en fotobok, og nå har hun brukt helgen på å lage seg en fotobok. Silje er strålende fornøyd, og noe sier meg at dette ikke blir den siste FotoBok hun lager. Den første fotobok ble av hennes to elskede hunder og hun laget en 30×30 cm FotoBok med stivt omslag.

Hos fotoknudsen kan du velge om du vil starte med en tom mal eller ferdige maler. Silje startet med en tom fotobok der hun la inn bilder og tekst selv. Silje syns det er viktig å prøve å ha samme tema gjennom hele fotobok.

– Når jeg laget FotoBoken prøvde eg å finne same type bilder og som passet samen på kvar side. Eg prøvde også ulike design og dekor, sier en fornøyd Silje.

Fotobok

Kommentarer