Da Lene Røsjø Pretorius (39) giftet seg, fikk hun fotobok fra utdrikkingslaget av forloveren sin. Denne inneholdt bilder fra alt det artige de opplevde på denne spesielle dagen. Dette var en gave som varmet så mye at hun gjorde det samme da hun nylig var forlover for en annen god venninne.

– Dette er minner som er flotte å ta vare på. I dag har jo de aller fleste bildene liggende på PC-en, så da syns jeg det er greit å lage fotobøker når man opplever noe spesielt, forteller Lene.

Hun har også laget fotobok etter en tur familien hadde til Kina i fjor. Gode minner er med andre ord ikke bare for gode venner.

– Alle liker vel å ha minner, så derfor syns jeg fotobok er en flott gave både til venner og familie, eller til seg selv, sier hun.

Les også: Gi en fotobok til bryllup

Personlig og minnerik

39-åringen fra Røyken fikk inntrykk av at den gode venninnen og bruden hun ga fotoboken til, Anita Bryhn, ble glad for å få bilder og kommentarer fra utdrikkingslaget mellom to permer.

– Det var en utrolig hyggelig gave, bekrefter Bryhn. Hun forteller at hun fikk fotoboken overlevert mens hun satt hos frisøren på selve bryllupsdagen.

– Det var så uventet og så utrolig koselig. Gaven var personlig, og fra en viktig dag i livet mitt. Tårene kom fort da jeg bladde opp på første side og fant en personlig hilsen i tillegg, forteller Anita Bryhn.

Hun synes det er flott at folk tar seg tid til å samle gamle bilder og lage noe koselig og personlig rundt en spesiell dag i livet.

Les også: Fotobok som tale

Den perfekte gave

Både Røsjø Pretorius og Bryhn har satt stor pris på å motta personlige gaver, og de er ikke i tvil om at dette er noe de absolutt ville gitt bort selv.

– Det må jo være den perfekte gaven til den som har alt, mener Lene Røsjø Pretorius.

Går du rundt og lurer på hva du skal gi til bruden eller brudgommen? En fotobok vil definitivt være en personlig og veldig populær gave.

Kjersti Meyer er en annen som har hatt gleden av å gi fotobøker i gave, og tilbakemeldingene hun får er veldig positive.

– De som mottar en fotobok, blir imponert over hvor fine bøkene er, mens jeg selv får gleden av å gi en så personlig gave, forteller hun.

– Bøkene blir en bekreftelse på hvor godt jeg synes det er å være sammen med dem. Vi mennesker har jo så mange ting etter hvert at det er vanskelig å finne noe man trenger. En fotobok eller en annen fotogave syns jeg er en veldig lettgitt gave, avslutter hun.

Kommentarer