Tenk over hvilke av produktene fra fotoknudsen som vil passe til familien din. Vi har et enormt utvalg av flotte fotoprodukter på tilbud, og det er virkelig noe for alle og enhver. Vi tenkte at vi skulle sette sammen noen forslag til fantastiske gaveideer i denne guiden.

Fotobok til mamma

Mamma er aldri lykkeligere enn når hun kan krølle seg opp i sofaen med noe varmt i koppen mens hun blar seg gjennom familiebildene. Så hvorfor ikke lage en premium fotobok til henne som gave? Hos fotoknudsen kan du lage høykvalitets, luksuriøse fotobøker både raskt og enkelt.

For å sikre at boken virkelig blir unik og passer til stilen hennes, kan du velge mellom mange forskjellige størrelser, formater og overflater. Vårt fotobokprogram er virkelig enkelt å bruke, og med det kan du skape fantastiske sideoppsett for alle bildene dine og legge til rammer, tekst og til og med cliparts. En personlig fotobok er virkelig gaven som du kan vende tilbake til og glede deg over igjen og igjen.

begynn å lage

Kopp med bilde til pappa

Arbeidsdagen blir mye hyggeligere når du har noe som minner deg om disse helt spesielle familieøyeblikkene. Så det å ha en personlig kopp med bilde å drikke av i kaffepausen, vil varme hjertet ditt hver eneste gang den er i bruk. Vi har alle vår egen kaffekopp på jobben som minner oss om hvorfor vi er der, og hva kan være bedre enn å ha familien din med deg? Du kan velge mellom et enkelt- eller multibildeoppsett og du kan legge til rammer og cliparts for å gjøre koppen din helt unik. 

begynn å lage

Bilder til nybakte foreldre

Vi vet alle hvor fort de første ukene og månedene med en ny baby går – livet er som en virvelvind, det er vanskelig å følge med på alt. Med smarttelefonenes og kameraenes inntog tar vi hundrevis av bilder, men det virker som om vi aldri får sjansen til å se på dem.

Vi har alltid tenkt at for de nybakte foreldrene vil en samling utvalgte bilder av deres glede og stolthet  være en vidunderlig presang.  fotoknudsen tilbyr forskjellige størrelser og ulike alternativer når det gjelder kanter og overflater på bildene. Så hvorfor ikke gi de nybakte foreldrene en samling fremkalte bilder som dokumenterer den første tiden i deres nye verden? 

begynn å lage

Fotokort til bursdagsgutten

Uansett hva anledningen er, så blir inntrykket av en fest skapt fra det øyeblikket invitasjonen blir sendt til den siste gjesten har gått hjem. Med fotokort fra fotoknudsen kan du føle deg trygg på at gjestene dine vil bli begeistret over de personlige invitasjonene med bilde som du har laget.

Men de egner seg ikke bare som invitasjoner – du kan lage fotokort for enhver anledning hos fotoknudsen. Enten det dreier seg om en invitasjon, en kunngjøring eller et julekort, kan du velge mellom mange forskjellige ferdige eller redigerbare design, eller du kan starte helt fra bunnen av og lage ditt eget oppsett. Selv om ditt prosjekt vil være unikt, er det én ting alle fotokortene våre har felles – nemlig høy kvalitet, perfeksjon i detaljene og en luksuriøs utstråling. 

begynn å lage

Veggdekor til tenåringen

Å kjøpe en gave til en tenåring kan være vanskelig. Noe de likte for en uke siden, kan like godt ha gått av moten i deres øyne. En enkel måte å få kred på fra tenåringen er å lage en spektakulær veggdekor for rommet hans eller hennes hos fotoknudsen.

Du kan velge å få bildene dine trykket på plakater, lerret, aluminiumsplate, plexiglass eller skumplate. Enten du lager en liggende, stående eller kvadratisk veggdekor, kan du velge et enkeltbilde eller collage, og med vårt designprogram kan du skape en personlig stil gjennom rammer, bakgrunner og cliparts. 

begynn å lage

Fotokalender til besteforeldrene

Når du er bestefar eller -mor begynner det å bli litt vanskelig å holde tritt med livene til alle barna og barnebarna. Men med en vakker, personlig fotokalender kan du gi dem en gave med magiske familieøyeblikk gjennom 12 måneder.

Hver måned er et blankt lerret for deg – legg til ett enkelt familiebilde eller lag et multifoto-oppsett med våre ferdiglagede design i designprogrammet til fotoknudsen. Du vet at de vil sette pris på hver eneste side, og med muligheten til å legge inn spesielle bursdager og merkedager i kalenderen, vil de vite nøyaktig når alle de viktige tingene inntreffer i løpet av året.

begynn å lage

Gå til fotoknudsens hjemmeside for å se gjennom alle de fantastiske produktene og tilbudene våre og komme i gang med ditt eget fantastiske fotoprosjekt nå.

 

Kommentarer