Lekre lerret

Lerret er en tradisjonell måte å vise frem malerier på. Flere og flere har oppdaget hvor passende et lerret er til å vise frem sine flotteste bilder, og samtidig hvor lekkert det er å bruke lerretsbilder i interiøret. Lerret gir et solid og tidsriktig uttrykk, og du slipper at bildet begrenses av rammen. Resultatet er et rent, grafisk og stilig utseende, perfekt til å pynte opp boligen din med dine beste bilder.

fotoknudsen har et stort sortiment innenfor lerret. Fra små bilder som kan kobineres på en bildevegg, til panoramalerret eller gallerilerret. Her kan du skape veggpryd som imponerer – i alle størrelser og til alle rom. Lag ditt eget bilde på lerret her.

Bilder på lerret

Imponerende aluminiumsplate

En spennende nyhet er bilde trykket på aluminiumsplate. Aluminiumsplate er et av de mest slitesterke og moderne produktene våre. Bildet trykkes på en glatt overflate med et matt uttrykk, og vil gi stuen din et stilfullt preg. En av de største fordelene med dette produktet er at de også kan henge utendørs, uten å ta skade av vær og vind.

Platene finnes i sølv eller hvitt, og i flere forskjellige størrelser. Du kan også designe din egen aluminiumsplate, med rammer, border, tekst og forskjellige bakgrunner. En flott gave til seg selv eller andre. Se vårt utvalg av aluminiumsplater.

Bilde på aluminiumsplate - trendy og flott

Bilde på plexiglass

En annen måte å bruke dine beste digitale bilder er å få laget dem på plexiglass. En moderne og stilrent veggbilde, som gir sylskarpe bilder og farger. Materialet som brukes beskytter bildet mot både støv og riper, og kan derfor henge på veggen i en årrekke uten å falme.

Du kan velge mellom både liggende, stående og kvadratisk form på bilde, samt mange ulike størrelser. På denne måten kan du lage et bilde til boligen din, uansett størrelse. Se vårt utvalg.

Plexiglass fra fotoknudsen

Moderne skumplate

En moderne og trendy nyhet er bilde på skumplate. Dette er et rimelig alternativ, som gir bildet ditt en matt og slitesterk finish. En slik skumplate vil gi rommet ditt et behagelig og personlig uttrykk, samtidig som platen tåler både vann og sollys. Som et resultat av at platen er hvit blir detaljene sterke, noe som gir klare og intense farger.

Skumplate kan du få i ulike formater og størrelser, og du kan selv designe motivet på vår nettside, slik at du får et bilde som er akkuratt slik du vil ha det. Kom i gang her.

Skumplate fra fotoknudsen

Kommentarer