Bryllupskort fra fotoknudsen

De nye bryllupskortdesignene for 2018 favner bredt og passer til det romantiske, moderne og klassiske brudeparet. Finn ditt favorittdesign og bestill alt fra hold-av-dagen-kort til invitasjoner og takkekort med samme tema, stil og farge. Vi håper årets design blir tatt godt imot blant alle dere som sier planlegger å si «ja» i år.

Ditt Bryllup om årets design

Redaksjonssjef Tonje Norum Røren sier: Vi har tatt utgangspunktet i tre typer brudepar, det klassiske, det moderne og det romantiske brudeparet! Til det moderne har vi valgt marmor i kombinasjon med pastell, enkle grafiske linjer og rammer.

Bryllupskort fra fotoknudsen

Til de klassiske bygger designet opp under den klassiske stilen, hvor bildene er i fokus. Dette føler vi er en skikkelig allrounder og favoritt, og i kombinasjon med enkle og lekre fonter tror vi at dette designet kan passe til veldig mange!

Til det romantiske brudeparet har vi tenkt på paret som ønsker seg et bohemsk bryllup, gjerne i en låve med bord fulle av markblomster i gamle vaser. Med dette designet vil gjestene få følelsen av et tilbakelent og bohemsk bryllup allerede når de åpner invitasjonen!

Besøk vår kategoriside for bryllupskort og sorter etter “nyeste” for å få frem de tre designene øverst. Her kan du velge om du ønsker stående, liggende eller kvadratisk format i ulike størrelser. For en ekstra flott effekt velg ekstra matt papir til dine kort.

Ønsker du en helt unik personlig stil?

Ingen problem. Vårt designprogram gjør det mulig å skreddersy dine bryllupskort akkurat slik du ønsker det. Så ikke fortvil om du ikke er den klassiske bruden. Vi har også mange andre design å velge mellom som kan tilpasses din stil. Ta en titt og se om du finner et design som passer akkurat for ditt bryllup!

 
 

Bryllupskort

 

Kommentarer