Scrapbooking har blitt en populær hobby. Lekre design, morsomme tekster og spennende materialer gjør albumene til noe helt spesielt. Men dessverre kan scrapbooking både være dyrt og tidkrevende. Bilder skal beskjæres, papir skal klippes og limes, og man må kjøpe inn album, papir, blonder, lim og annet utstyr.

Tilpass uten saks og lim

Heldigvis finnes det en løsning som gjør scrapbooking morsomt, rimelig og raskt. Med fotoknudsens fotobok kan du nemlig designe ditt helt eget album uten å røre en saks eller søle med lim.

Ved å bruke tilpass-knappen får du tilgang til avanserte redigeringsmuligheter. Dermed kan du tilpasse fotoboken og få den akkurat slik du vil ha den. Bytt bakgrunner og sett inn flere bilder på sidene. Med et stort utvalg av clip-arts kan du sette inn akkurat de effektene du ønsker.

Fotobok fra fotoknudsen

Utallige valgmuligheter

Under clip-arts for scrapbooking finner du 733 forskjellige figurer og symboler. Det finnes 677 forskjellige bakgrunner å velge mellom, og du finner nesten 100 ulike rammer du kan ha rundt bildene. Ved å bruke disse kreativt kan du få en fotobok med akkurat like mye særpreg og personlighet som en scrapbook.

Du kan også legge inn tekstbokser, hvor du selv bestemmer skrifttypen, størrelsen og formen på tekstfeltet. Men andre ord har du akkurat de samme valgmulighetene som ved vanlig scrapbooking, om ikke flere. I tillegg er det så enkelt at selv en nybegynner kan få et godt resultat.

fotoknudsen Fotobok

Lag din egen fotobok

Alt du trenger å gjøre er å logge deg på fotoknudsen. Velg så fotoboken du ønsker, omslag og bakgrunn. Legg inn bildene du vil bruke fra albumet du har laget under Mine bilder. Når du kommer til “redigering av fotobok” trenger du bare å aktivere tilpass-knappen for å få tilgang til alle godsakene.

Glem kaos med papirbiter, lim, skjærebrett og turer til butikken for å kjøpe det du mangler. Med fotobok får du enkelt tilgang til alt du trenger for å lage en personlig scrapbook. Det er både enklere, billigere og raskere enn vanlig scrapbooking. Resultatet blir proft, personlig og lekkert. Og det beste er at fotoboken kommer i postkassen etter bare noen dager.

Se vårt utvalg av fotobøker her!

Kommentarer