Bilde på tre

Jeg heter Maria Nymo og flyttet nylig inn i ny leilighet sammen med min samboer i Oslo. Vi er i full gang med innredningen, og ønsker å skape et personlig hjem med blant annet bilder som vi har tatt selv, og de første bildene våre er nå på plass. Vi valgte å dekorere med bilder vi hat tatt selv fordi vi synes det er en fin måte å gi leiligheten vår et unikt preg.

Innred med bilder tatt på reise

Vi reiser en del, og vi har plukket ut bilder fra vår norgesferie sommeren 2016. Sykkelbildet er tatt på Andenes nord for Lofoten. Ekstra morsomt er det at vi spurte en liten gutt om han hadde lyst til å ta et bilde av oss, og nå henger det på veggen hjemme hos oss. Det kvadratiske bildet med de røde skoene er rett ovenfor Memurbu turisthytte i Jotunheimen. Her hadde vi fantastisk utsikt over vakker norsk natur. Hver gang jeg ser det bildet så drømmer jeg meg tilbake til det stedet. De små bildene er fra Lofoten. Et fantastisk sted som jeg anbefaler alle å reise til.

Bilde på tre av feriebilder

Bilde på tre

Vi valgte å fremkalle bildene på tre fra fotoknudsen.no fordi vi ønsket noe som passet inn i den klassiske bygårdsleiligheten vår, og som var litt annerledes. Jeg har tidligere alltid gått for vanlige forstørrelser eller lerret, og alltid vært fornøyd med resultatet, men nå ønsket jeg å prøve noe annet. Bilde på tre synes vi ble ekstra fint! Vi likte det så godt at vi kunne tenke oss å supplere med noen flere bilder etter hvert!

Det var superenkelt å bestille bildene på fotoknudsen.no. Jeg kunne laste bildene direkte inn i designprogrammet fra PC-en og deretter trykke bestill. Det tok ikke lang tid før jeg fikk hentelapp i postkassen, og ikke lenge etter hadde jeg fått dekorert leiligheten med de flotte feriebildene.

Bildevegg med bilde på tre

fotoknudsen har et stort utvalg i interiørprodukter, og bilde på tre kan bestilles her.

Kommentarer