Hos fotoknudsen kan du nå forstørre opp bildene dine på en skumplate av beste kvalitet.

– Skumplate er et rimelig og flott alternativ når du ønsker å fremkalle bildene dine i et stort format. Materialet egner seg like godt til portrett, som til natur og detaljrike foto, sier produktsjef, Mariann Lyse-Thorsen, hos fotoknudsen.

Skumplate fra fotoknudsen

– Veldig fornøyd med resultatet

Interiørstylist Signe Schineller har allerede prøvd den spennende nyheten fra fotoknudsen. Hun står bak bloggen resignert.no/signeschineller.no, og er kjent fra TV-programmene God morgen Norge, Herlige hjem, Sinnasnekker’n og Boligkrise. Hun holder også inspirerende foredrag og kurs om temaene bolig og interiør.

Hun har trykket opp et eget fotografi på fotoknudsens skumplate i størrelsen 30×35 cm.

– Bildet er tatt i Central Park i New York under magnoliablomstringen. Lyset som skinner gjennom den tette blomstringen er bare helt perfekt, og derfor måtte jeg få det opp på veggen. Jeg er jo fra New York! sier den sprudlende bloggeren.

Les mer om bildet på bloggen hennes her.

Hva vil du si er fordelen med å forstørre opp bilder på en skumplate?

– Skumplaten gir en fin slett overflate. I tillegg er den mye lettere enn andre tyngre materialer, noe som gjør den er lettere å henge opp. I tillegg får platen frem bildet på en ren måte, uten kanter og ramme. Resultatet bli et helhetlig bilde som flyter ut i kantene. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, sier hun.

Vil du si at skumplate passer i alle interiørstiler?

– Absolutt!

Signe Schineller

Interiørstylist Signe Schineller. Fotokreditt: Filippa Tredal

Skarp bildekvalitet

Velger du skumplate neste gang ett av dine beste fotominner skal fremkalles, trykkes bildet rett på en hvite PVC plate, også kalt skumplate eller Forex-plate.

– Dette er et rimelig, veldig lett og bra materiale som gir fotografiet en skarp bildekvalitet. Platen, som er 5 millimeter tykk, har en matt og flott overflate som tåler UV-stråling og vann, sier produktsjef, Mariann Lyse-Thorsen.

Et smart veggoppheng, som er inkludert i prisen, gjør skumplaten enkel å henge opp.

– Skumplaten leveres med et oppheng som skaper en liten avstand til veggen, noe som gir en følelse av at platen flyter fra veggen.

Du kan velge mellom stående, liggende og kvadratiske formater, i hele 15 ulike størrelser. Du lager enkelt din skumplate på fotoknudsens nettside her.

Heldekkende bilde eller egendesignet skumplate

fotoknudsen har lagt til rette for at det skal være enkelt å lage og bestille en eller flere skumplater.

– Velg enten et heldekkende bilde eller gå for alternativet som heter design selv. Et heldekkende bilde passer meget bra dersom du har et bilde du er glad i og ønsker å henge det rett på veggen. Vil du derimot gjøre det ekstra spesielt, kan du designe selv etter egen smak ved hjelp av vårt store utvalg bakgrunner, cliparts og rammer. Du kan også legge på tekst om ønskelig. Uansett hvilket alternativ du velger så kan vi love deg et flott resultat, sier produktsjefen.

Kommentarer