Vi synes dette er en verdig vinner. Interessen for våre interiørprodukter er sterkt økende og på fotoknudsen.no har vi et stort utvalg av interiørprodukter med plass til ditt eget bilde.

Elektronikkbransjen er en forening for det norske markedet for elektriske og elektroniske produkter og tjenester. I årets kåringen av Årets Julegaver ble interiørbilder kåret til årets bildeprodukt.

Begrunnelse fra juryen

«Å få trykket egne bilder i stort format på ulike kunstneriske bakgrunner er blitt svært populært det siste året. Med en kraftig vekst ligger det an til å bli solgt 250.000 interiørbilder i år. Med stadig flere megapiksler i både kamera og mobiltelefoner er det bare egen kreativitet som setter grensene. Bakgrunner som aluminium, lerret, glass og MDF kan tilpasses motivet, slik at folk kan henge sine egne kunstverk på veggen hjemme. Bildene kan bestilles enten på nett eller i butikk.»

Årets bildeprodukt 2015-2016

Interiørbilder skaper et personlig hjem

Vi tar enda flere bilder og deler flittig i sosiale medier. Denne bildetrenden er også noe vi ser i hjemmene våre. Vi er blitt flinkere til å ta vare på alle bildene våre og plukker ut noen av blinkskuddene til bruk i interiøret. Ved å bruke dine egne bilder på f.eks. lerret eller plexiglass skaper du et unikt og personlig hjem. På fotoknudsen.no har vi et bredt utvalg av interiørprodukter. Du kan velge mellom lerret, plexiglass, aluminiumsplate, skumplate, fotoplate og fotoblokk.

Lerret

Lerret har en matt overflate og gir et mykt uttrykk til bildene dine. Det passer inn til de fleste stiler.

Lerret fra fotoknudsen.no

Plexiglass

Plexiglass har en flott glanset overflate og gir virkelig bildet det lille ekstra. Det har en fantastisk kvalitet og benyttes av gallerier over hele verden.

Plexiglass fra fotoknudsen

Aluminiumsplate

Aluminiumsplate er en nydelig matt overflate uten gjenskinn. Den har et robust materiale og kan brukes både inne og ute.

Aluminiumsplate fra fotoknudsen.no

Skumplate

Skumplate har en matt overflate og egner seg godt til både portrett og naturbilder. Et rimelig alternativ når du ønsker et bilde opp i et stort format.

Skumplate fra fotoknudsen

Kommentarer