Med fotoknudsen bildeopplaster app velger du trygg, sikker og gratis lagring av dine mobilbilder. En kopi av dine mobilbilder overføres direkte til din bildekonto i fotoknudsens Minnebank. Du kan enkelt bestille bilder og andre spennende bildeprodukter med dine mobilbilder på fotoknudsen.no. Tjenesten krever at du er registrert bruker på fotoknudsen.no.

Last ned appen:

Last ned bildeapp til iPhone

Last ned bildeapp til Android

Slik gjør du det:

I første versjon av vår bildeopplaster-app har fokuset vært enkel og rask opplastning av bilder fra mobil til fotoknudsen.no. Her får du en oppskrift på hvordan du enkelt kan bruke vår mobilapp til å laste opp din bilder direkte fra din mobiltelefon.

Steg 1 | LAST NED APPLIKASJON

Gå til App Store (iPhone) eller Google Play (Android) for å laste ned appen – helt gratis.

Steg 2 | LOGG INN

Du må være registrert bruker på fotoknudsen.no for å kunne logge inn i appen. Har du ikke konto hos oss enda, kan du opprette en konto ved å gå inn på fotoknudsen.no. Har du konto, men ikke husker passordet, klikker du på «Glemt passord»-knappen.

Applikasjonen holder deg innlogget, slik at dette er kun nødvendig å gjøre første gangen du starter applikasjonen. For ettertiden er du innlogget, til du aktivt logger ut ved å klikke «LOGG UT»-knappen inne i appen.

Steg 3 | VELG ALBUM OG BILDER

En stor knapp tar deg til dine album på telefonen. Alle tilgjengelige album på din mobil kommer opp i en liste, og du velger enkelt hvilket album du vil hente bilder fra. Neste steg er å velge hvilke bilder som skal lastes opp. Dette gjøres ved å klikke på de ønskede bildene. Bildene blir da markert og klargjort for opplastning.

Steg 4 | OVERFØRER BILDER

Ett og ett bilde blir så overført til MinneBanken. Fremdriften vises ved et farget felt og i prosentvis opplasting for hvert bilde.

For Android-brukere kan denne operasjonen også kjøres i bakgrunnen. For iPhone-brukere vil ikke dette være tilgjengelig før ved lansering av neste OS (IOS 7.0).

Skulle noe gå feil, som for eksempel at man laster opp via mobilnettet og mister dekningen, dukker det en tydelig rød feilmelding opp på skjermen.

Du har da valg mellom “Avbryt” eller “Prøv på nytt”. Applikasjonen vil da fortsette opplastningen der den feilet. Med andre ord: hvis man laster opp 100 bilder og den feiler etter 47, fortsetter den med bilde 48 osv.

Steg 5 | OVERFØRING FULLFØRT

Når overføringen er fullført, får man en oppsummering av hvor mange bilder som er overført til MinneBanken. Denne teller totalt antall opplastet, som vil si at dersom man laster 10 bilder i dag og 10 i morgen, så sier appen “20 bilder overført til album”.

Det blir opprettet et album på din MinneKonto som heter «ÅRSTALL MÅNED».

Alle bilder som lastes opp per måned plasseres i samme mappe. Det er deretter en enkelt sak å gå inn på fotoknudsen.no på din datamaskin og endre organisering, flytte bilder mellom mapper eller gi nytt navn til mappene.

Kommentarer