Tradisjoner er til for å holdes og Berit Sætersmoen har gjort alt hun kan for å holde liv i en familietradisjon som hennes mor startet på 50-tallet. Berits mor brukte å ta mange bilder med et ILeika-kamera som hun fremkalte og satte inn i fotoalbum. Hun tok bilder av det meste, med motiver av mennesker og natur og Berit har tatt vare på mange av bildene som moren tok av henne da hun var yngre.

Mange gode fotominner

Da Berit bestemte seg for å stifte sin egen familie var det naturlig for henne å gjøre det samme som sin mor. Etter mobilens inntog tar hun nå mange av sine bilder med mobilen. Mobilen har hun alltid tilgjengelig og det gjør det lett for henne å ta bilder når hun for eksempel er ute på tur. Berit har tre barn og har nylig blitt bestemor, så det er ikke vanskelig å forestille seg at det kan bli en del bilder.

“Jeg liker godt å være utendørs, og bor på en gård med mange dyr, blant annet hester”. Dette gir rom for enda flere bildemuligheter. “Når dyrene er ute på sommerbeite på Rondane, blir det mange bilder når jeg skal ut for å se til de”. Dette er turer hun setter stor pris på og som har gitt henne mange gode fotominner.

Fotoalbum til glede for hele familien

Berit setter alle bildene sine inn i album. Hun tar dem også med og viser frem når hun er på besøk hos sin mor. Dette er en tradisjon hun vil fortsette med og som gir henne stor glede.

Har du en unik fotoknudsen-historie? Hvorfor ikke dele den med oss? Last opp et bilde som viser ditt bildeprodukt eller beskriver din historie og du kan vinne en diamant.

Les mer og delta i konkurransen her

Kommentarer