Påskebilder du bør ta godt vare på

Skituren, og den velfortjente pausen i hytteveggen. Nypolert båt som bryter vannflaten for første gang denne sesongen, og mageplasket til mor når hun feilberegner avstanden til kaien. Påskeliljer og krokus som spirer, og rumpen til far som stikker opp av et buskas i hagen.

Familien ute på tur og sjarmøren som stolt tar årets første sykkeltur. Nærbilde av sekken fylt med termos, appelsin og kvikklunsj. Grillsesongen som høytidelig åpnes. Et selfie av ungdommen med nesen begravet i et digert påskeegg eller av kjæresteparet med en iskald utepils.

Husk å fange øyeblikkene denne påsken! Ta med deg kamera eller mobil og fotografer flittig.

Påskeminner

Velg sikker og gratis lagring av bildene dine

Husk å ta godt vare på påskeminene. Siden fotoknudsen.no startet opp med gratis lagring er det lastet opp over 640 000 000 bilder til MinneBanken. MinneBanken er en backup for alle dine digitale bilder, også mobilbilder. Last ned vår app til iPhone eller Android for å overføre bilder, eller finn frem PC-en og kom i gang med minnebevaringen. Dette er en investering for fremtiden.

Påskebilde

Del minner med venner og familie

Påsken tilbringer man gjerne sammen med familie og venner. Gled dine nære og kjære ved å dele minnene. Når du har lastet opp bildene til fotoknudsen.no er det enkelt å dele dine bilder videre med venner og familie. Med bare noen få tastetrykk er hele mappen med påskebilder sendt til en eller flere mottakere.

Vårbilde

Påskens bestselger lager du selv

Har du vært på tur i påsken? Hva med å lage en fotobok av ferieminnene? I en fotobok kommer bildene virkelig til sin rett. Unike designmuligheter og et profesjonelt resultat.

Er du hjemme i påsken? Hvorfor ikke benytte fridagene til å rydde i bildearkivet og lage en fotobok fra året som gikk? Eller hva med en gave til 50-årsjubilanten eller konfirmanten? Du kan også digitalisere gamle bilder og begynne på en slektsbok. Mulighetene er mange, og resultatet er garantert en suksess.

Bevar påskeminnene

Følg oss på Facebook og vinn gavekort

Påsketid er konkurransetid. Følg oss på Facebook og du får muligheten til å vinne gavekort på fotoknudsen.no. Den heldige vinner vil bli kåret og premiert i etterkant av påsken.

Ønsker du å dele ditt påskeminne med oss, så finner du oss også på Instagram, og vi finner deg dersom du tagger ditt bilde med #fotoknudsen og #påskeminne.

fotoknudsen ønsker alle en minnerik påske!

Kommentarer