Bilde på plexiglass

Elektronikkbransjen er en forening for det norske markedet for elektriske og elektroniske produkter og tjenester. I kategorien «Årets bildeprodukt 2018/2019» vant foto på pleksi-/akrylglass, valgt av en fagjury. De andre finalistene var fotokalender og julekort.

Juryens begrunnelse – Årets bildeprodukt

Etter mange år med fokus på lerret og aluminiumsplater, melder bildebransjen om et trendskifte mot foto på pleksi- eller akrylglass. Dette gjør at de matte overflatene er byttet ut med et glanset uttrykk, som skal gi en effektfull effekt mot enhver bakgrunn, både privat og i bedriftssammenheng. Disse produktene har vært på markedet i flere år, og stadig flere oppdager denne muligheten for mindre eller større bilder, ikke minst med de kreative mulighetene disse produktene gir innen lyssetting.

Bilde på plexiglass

På fotoknudsen.no har vi et stort utvalg i formater og størrelser for plexiglass. med bilder på plexiglass blir fargene mer intense, nydelig dybde og en fantastisk glans. Plexiglass er av fantastisk kvalitet, og holder seg i åresvis.

Interiørprodukt plexiglass

Lag årets julegave på fotoknudsen.no

Ønsker du å gi bilde på plexiglass i julegave, men trenger litt inspirasjon til hvilket bilde du skal bruke? Du kan finne mye inspirasjon på fotoknudsens blogg og blant annet få tips til hvordan du kan fornye hjemmet med bilder.

Se vårt store utvalg i plexiglass og bestill her.

Kommentarer