Fotobok med Layflat-innbinding

Elektronikkbransjen er en forening for det norske markedet for elektriske og elektroniske produkter og tjenester. I kategorien “årest bildeprodukt 2017/2018” vant Fotobok med Layflat-innbinding kåret til årets bildeprodukt i “Årets Julegaver”. De andre finalistene var retrobilder og bilder på storformat (interiørprodukt).

Juryens begrunnelse – Årets bildeprodukt

De store forhandlerne og produsentene av bildeprodukter har kommet med denne nye typen fotobok i løpet av året. Fotobøker med Layflat-innbinding produseres slik at venstre og høyre side skal flyte sømløst sammen. Derfor skal dette være den perfekte måten å presentere bilder sammenhengende over to sider. Layflat skal gi en god bildeopplevelse, og derfor egne seg godt til store og flotte bilder. Spesialpapiret som ofte benyttes er tykkere enn papiret i en standard fotobok.

Fotobok innsider

Fotobok med Layflat-innbinding

På fotoknudsen.no har vi et stort utvalg i fotobøker i ulike formater og størrelser. Du kan tilpasse fotoboken slik du selv ønsker. Dersom du velger Layflat-innbinding på din fotobok vil den produseres slik at sidene flyter sømløst sammen. papiret som brukes i en Layflat-innbundet fotobok er litt tykkere enn papiret i en standard fotobok og er perfekt for bilder som passer godt til å strekke over to sider.

Lag årets julegave på fotoknudsen.no

Ønsker du å gi en fotobok med Layflat-innbinding i julegave, men trenger du litt inspirasjon til hvordan du skal gjøre det? Du kan finne mye inspirasjon på fotoknudsens blogg og blant annet få tips til 7 kreative og personlige gaveideer med fotobøker.

Se vårt store utvalg i fotobøker og bestill her.

Kommentarer