Bryllupskort fotoknudsen

Design

Bryllupsinvitasjonen er gjestenes første møte med bryllupet. Dette er en super anledning for brudeparet til å vise hva gjestene kan vente seg, i form av stil, form, farge og tekst. By på små hint og bygg opp til en forventningsfull dag full av spenning og overraskelser.

Hold av dagen kort

Innhold

Det viktigste med en bryllupsinvitasjon er å gi gjestene informasjon og oversikt. Valg av tekst er derfor veldig viktig! Invitasjonen bør eksempelvis inneholde navn på brudepar, sted og klokkeslett for vielse og fest, kontaktinformasjon til toastmaster, antrekk, svarfrist og lenke til eventuell nettside hvor gjestene kan lese om alt fra gaveønsker til overnattingsmuligheter, reisevei og mer informasjon om selve dagen.

Bryllupskort

Velg trender som er tidløse

I samarbeid med magasinet Ditt Bryllup har fotoknudsen for femte gang designet bryllupskort tilpasset årets trender. Årets bryllupstrender preges av ekte følelser, klassiske bilder og jordnært design. I samarbeid med Ditt Bryllup har fotoknudsen i år lagt fokus på det moderne. Dype jordtoner, norske verdier og inspirerende design. Teksten skal bære preg av det personlige, gjerne i form av håndskrevne fonter, unike kombinasjoner og ulike størrelser. Bildene skal være realistiske, vise kjærlighet og gjerne fange øyeblikket. Målet er å åpne opp for muligheter, personliggjøring og allsidighet. Brudeparet skal kunne gjøre dette om til sitt eget, uavhengig av hvor, når og hvordan bryllupet ser ut. Planlegger du det tradisjonelle bryllupet? Det mer
rustikke? Eller kanskje er dere inspirere av et mer moderne uttrykk? Finn ditt favorittdesign og bestill både invitasjoner og takkekort i samme tema, form og farge!

Invitasjoner og takkekort

Bestilling og utsending

For mange er gjestelisten i endring frem til selve dagen. Kanskje får dere flere nei enn først antatt og ønsker å invitere noen andre i stedet. Ved å bestille 5-10 ekstra invitasjoner er dere sikret. Det samme gjelder konvolutter hvor oddsen er ganske stor for å skrive feil. Husk også på at én invitasjon ofte inkluderer flere gjester. I tillegg ønsker dere kanskje å beholde et par eksemplarer selv?

Korrektur

Når dere har skrevet, designet og formet invitasjonen slik dere ønsker er det tid for å lese korrektur. Be også forloveden, svigermor og venner om å lese igjennom, så du er helt sikker på at informasjonen som sendes ut stemmer. Det er fort gjort å lese seg blind på egen tekst så her kan det være lurt å samarbeide! Bedre å være på den sikre siden når det kommer til en av livets fineste og viktigste dager. Tenk at du allerede er i gang med å planlegge! Tiden flyr avgårde.

Kommentarer