Laster...

Produkt Antall Pris

Hjelp: Hvordan laster jeg opp bilder?

Slik laster du opp bilder

Når du skal laste opp bilder til fotoknudsen.no må du være innlogget på din brukerkonto. Når dette er gjort, klikker du deg inn på "Min side", og velger "Overfør" eller "Overfør bilder".


Velg på neste side "Overfør fra datamaskin til minnebank" og klikk ”Neste”.

Overføre-bilder


På denne siden velger du kvaliteten du laster opp bildene i. Vi anbefaler at du velger "Orginal", slik at bildene lastes opp akkurat slik du har de på din datamaskin. Ta gjerne en kikk på de ulike beskrivelsene av kvalitetene dersom du er usikker. Trykk så "Neste".

På denne siden skal opplasteren vise seg. Din nettleser må ha Flash og Java installert for at du skal kunne bruke alle tjenestene til fotoknudsen.no. Du blir bedt om å installere dette direkte i din nettleser ved behov. Det er viktig at du bekrefter dette. Dersom du opplever problemer med automatisk installasjon kan du installere disse manuelt. Ved oppgraderinger av programvare må disse installeres på nytt.

Last ned JAVA herLast ned FLASH her

Finn fram til bildemappene på datamaskinen din, og marker de bildene du vil laste opp. Du kan også krysse av i boksen ved siden av mappenavnet for å laste opp alle bildene i mappen.

For å laste opp bilder til din Minnekonto er det formatbegrensing på minimum 640x480 pixler. Vi kan ta i mot maks 25 Mb. Dersom bildene dine er under formatbegrensingen kan du forsøke å klikke deg inn på den alternative opplasteren og laste opp bildene der. Bildene må være i JPG/JPEG.

Trykk så på "Neste" eller "Last opp".

Opplastingen av bildene kan ta litt tid avhengig av hastighet på linjene ut fra din PC. Vi anbefaler at man laster opp maks 400 bilder om gangen. Ønsker du å laste opp flere bilder anbefaler vi at du gjør dette i flere omganger.

Om du skal lage julekort, lerret, kalender eller andre bildeprodukter med relativt få bilder anbefaler vi at du laster opp de bildene du skal bruke først. Last opp resten av bildene du ønsker å lagre på Minnekonto etter bestilling.

Når bildene er ferdig lastet opp blir du tatt videre til en side der du kan skrive inn navn på albumet, eller du kan velge å legge bildene i en mappe som allerede eksisterer. Om du velger å ikke gjøre noe av dette, legges bildene i en egen-opprettet mappe med dagens dato på.

 

App

Dersom du har iPhone, iPad eller Android-telefon kan du også bruke vår app for opplasting av bilder.

Trenger du mer hjelp?

JA - send inn spørsmål NEI - problemet er løst

Kontaktskjema

Navn *
Telefon
Epost *
Konto
Spørsmål *
6 + 1 *

Kontakt oss

Send spørsmål

Fyll ut kontaktskjema

Fant du ikke svar på dine spørsmål?
Fyll ut kontaktskjemaet til venstre og vi vil besvare din henvendelse.

 

Ring oss

Kontakt oss på telefon 55 15 31 00 man-tor mellom 09:00 og 22:00, fredag 09:00-16:00 og søndager 18:00-22:00
Vi anbefaler at du først gjør følgende:

- Har du forsøkt "ofte stilte spørsmål?

- Leveringstidene finner du her

- Har du sjekket ordrehistorikken din?
Logg deg på kontoen din og gå inn på ordrehistorikk på din side. Her vil du finne alle detaljer knyttet til din bestilling inkludert status i produksjon og sporingsnummer dersom den er sendt som pakke hjem til deg (ikke brev).

Informasjon om frakt og ekspedisjon | Ordresum opptil kr. 149,- Porto kr. 49,- | Ordresum over kr. 149,- Porto kr. 109,-  | Papirfakturagebyr kr. 39,-


Nettleser ikke støttet

FotoKnudsen AS krever en nettleser av nyere versjon enn den du bruker. Vennligst oppgrader.Mer informasjon

For å oppgradere til nyere versjon av Internet Explorer, bruk Windows Update på start-menyen. For å prøve andre nettlesere, klikk på en av linkene under for å laste ned og installere programmet.

Firefox
Chrome
Opera
Safari